Vocal Blog | SZA verzorgt twee SNL live-optredens van de meest besproken tunes van haar Ctrl debuutalbum
15809
post-template-default,single,single-post,postid-15809,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

SZA verzorgt twee SNL live-optredens van de meest besproken tunes van haar Ctrl debuutalbum

SZA heeft haar Saturday Night Live debuut gemaakt in de laatste aflevering van het jaar 2017. De Grammy genomineerde zangeres trad op met twee van haar bekendste albumtracks, ‘The Weekend’ en ‘Love Galore’.

In het geval van beide nummers werd SZA versterkt door een koor en een houten blaasinstrumenten sectie. Zij werd omringd door stapels van flikkerende Televisies en computermonitoren. Haar Ctrl albumcover werd hiermee deels nagebootst.

‘The Weekend’ werd gestript en ingehouden overgebracht. In een glimmende smaragdgroene jurk trakteerde de zangeres het publiek op een soulvolle vertolking van de fan-favoriete song.

Voor haar tweede  set ‘Love Galore’ kreeg het koor een boost: het  lied werd in een bewegelijke meezing nummer omgedoopt. Zij zelf keerde dit keer terug in een gele sweatsuit jurk.  Het rap-gedeelte van Travis Scott, die op de single-versie te horen is, werd door de zangeres opgevuld met het veel besproken onuitgebrachte couplet.

Beide tracks zijn afkomstig van haar doorbraak debuutalbum Ctrl. Rolling Stone magazine bekroonde het album tot een van de beste (50) albums van 2017.

SZA maakt, tijdens de Grammy award show, 28 januari kans op vijf Grammy’s: Beste Nieuwe Artiest, Beste R&B song (‘Supermodel’), Beste Rap/ Zang collaboratie (‘Love Galore’) en Beste R&B performance (‘The Weekend’).

Via Rolling Stone

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie