Vocal Blog | Mary J. Blige wordt geëerd met een Ster op de Hollywood Walk of Fame
15872
post-template-default,single,single-post,postid-15872,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Mary J. Blige wordt geëerd met een Ster op de Hollywood Walk of Fame

Mary J. Blige zal haar eigen Ster op de Hollywood Walk of Fame ontvangen. De  eervolle ceremonie zal op 11 januari plaatsvinden. Sean ‘P. Diddy’ Combs zal, als gastspreker, onderdeel uitmaken van de onthulling – Diddy was uitvoerend producent op het debuutalbum van de zangeres. MJB is maakt momenteel naam als actrice (0.a. How To Get Away With Murder en Mudbound), maar krijgt de Ster als vocaliste, in de categorie muziek.

“Mary J Blige is een van de meest populaire zangeressen van onze generatie. Fans zullen het geweldig vinden om haar ster op de Boulevard te zien en op die manier haar carrière mijlpalen te vieren op de meest beroemde stoep’ zegt Ana Matinez”, producer  van de Walk of Fame ceremonies.

Mary J Blige is een van de meest populaire zangeressen van onze generatie

De soulzangeres zal vier dagen vóór de bovenstaande ceremonie, op 7 januari, de Golden Globes bijwonen. Zij maakt kans op een award voor het beste optreden door een actrice in een ondersteunende rol in een film voor haar rol in de Netflix film Mudbound. Daarnaast wordt de zangeres ook erkent: haar lied ‘Mighty River’ voor de film heeft ook een Golden Globe nominatie gekregen voor beste originele song.

Geen reactie's

Geef een reactie