Vocal Blog | Justin Timberlake is terug als Man Of The Woods!
15840
post-template-default,single,single-post,postid-15840,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Justin Timberlake is terug als Man Of The Woods!

‘Man Of The Woods’: de nieuwe titel van Justin Timberlake zijn nieuwe album klinkt vrij filmisch, het is daarom niet zo gek dat de gister (2 januari) uitgebrachte trailer een verscheidenheid aan kunstzinnige en natuurlijke scènes ten toon spreidt. De beelden worden vergezeld door nieuw muzikaal werk van de zanger.

Timberlake struint door verschillende landschappen, seizoenen en we vangen glimpen op van zijn vrouw Jessica Biel en zoon Silas.

In de trailer geeft Timberlake aan dat hij geïnspireerd is door zijn gezin, familie en waar hij vandaan komt. Het laatste is bij dit album erg zwaar aanwezig: de songs zullen zijn Zuidelijke Amerikaanse wortels bevatten. Timberlake groeide op in Memphis, Tennessee en noemt deze zelf de wereldhoofdstad van de soul.

“This album is really inspired by my son, my wife, my family, but more so than any other album I’ve ever written, where I’m from, it’s personal.”

Het filmpje bevat snippets van nieuwe materiaal. Pharrell Wiliams is met Timberlake te zien in de studio. “Het voelt echt aardsgezind. Het [album] illustreert precies hoe jij momenteel in het leven staat.” Na het beluisteren van een nummer van het album, voegt Williams toe: “Dat is een smash.”

Vrijdag komt zijn eerste single (van de vier) uit, deze zal ‘Filthy’ heten.

JT dropt veel teasers via zijn socials. De releasedatum van het nieuwe album Man Of The Woods: 2 februari (check!). Ook de albumcover werd onlangs, via zijn insta, uitgebracht:

📷 @ryanmcginleystudios

Een bericht gedeeld door Justin Timberlake (@justintimberlake) op

Op MOTW werkt Timberlake weer samen met de producers die verantwoordelijk zijn voor zijn grootste hits: Timbaland (o.a. Cry Me A River, SexyBack, My Love en Mirrors), Pharrell Williams (Like I Love You, Rock Your Body en Señorita) en Max Martin (Can’t Stop The Feeling). Martin werkte, toen Timberlake nog deel uitmaakte van de boyband N’Sync, eerder met de vocalist. Hij is de man achter de N’Sync hits ‘Bye, Bye, Bye’ en ‘It’s Gonna Be Me’. Williams was verantwoordelijk voor de laatste single van de zanggroep ‘Girlfriend.’ Nostalgie!

Geen reactie's

Geef een reactie