Vocal Blog | Justin Timberlake deelt de tracklist van zijn nieuwe ‘Man of the Woods’ album
15892
post-template-default,single,single-post,postid-15892,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Justin Timberlake deelt de tracklist van zijn nieuwe ‘Man of the Woods’ album

Justin Timberlake blijft, in aanloop van zijn album Man of the Woods, kruimels droppen. Nu is ook de volledige tracklist van het project bekendgemaakt. De initialen A.K. en C.S. waren reeds al ontcijferd door diverse nieuws uitingen: niemand minder dan Alicia Keys en countryzanger Chris Stapleton doen mee op MOTW. Aan de titels te zien worden er veelvuldig referenties gemaakt naar het plattelandsleven (zie hieronder).

MOTW. Link in bio.

Een bericht gedeeld door Justin Timberlake (@justintimberlake) op

Het is, naast Filthy (Timbaland en Danja), verder niet bekend wie welke track heeft geproduceerd. In de albumtrailer is te zien dat producer Pharrell Williams ook wat werk heeft afgeleverd op MOTW. Verder wordt producer Max Martin ook door diverse bronnen genoemd. Er zal vanaf 18 januari wekelijks 1 single uitkomen tot aan 2 februari – de releasedatum van het album.

Twee dagen later zal de zanger optreden tijdens de Super Bowl, dan is hij de hoofdact tijdens de jaarlijkse (American Football) pauze show.

MAN OF THE WOODS TRACKLIST:

1.  “Filthy”
2. “Midnight Summer Jam”
3. “Sauce”
4. “Man of the Woods”
5. “Higher, Higher”
6. “Wave”
7. “Supplies”
8. “Morning Light” feat. Alicia Keys
9. “Say Something” feat. Chris Stapleton
10. “Hers (Interlude)”
11. “Flannel”
12. “Montana”
13. “Breeze of the Pond”
14. “Livin’ off the Land”
15. “The Hard Stuff”
16. “Young Man”

Geen reactie's

Geef een reactie