Vocal Blog | Jay-Z biecht zijn zondes op aan Beyoncé in de ‘Family Feud’ video
15885
post-template-default,single,single-post,postid-15885,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Jay-Z biecht zijn zondes op aan Beyoncé in de ‘Family Feud’ video

De langverwachte ‘Family Feud’ clip is nu ook te zien voor niet-Tidal gebruikers. Met andere woorden: de beelden zijn nu ook op YouTube te bewonderen.

Ms. Carter is ook op de song te horen. Op het nummer wordt het ontrouw zijn in hun huwelijk onder de loep genomen. Ook is hun zesjarige dochter in de video te zien. Zij loopt met haar vader over het gangpad van de kerk, voordat hij op de biechtstoel plaatsneemt om de zondes tegenover zijn vrouw te openbaren.

Stijlvolle Beyoncé in kleurrijke outfit terwijl Jay-Z reflecteert op de donkere periode van het stel

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

‘Family Feud’ riep de nodige vragen op bij de uitkomst van het album, omdat er gerefereerd werd naar de beruchte Becky:  de minnares die werd genoemd op het laatste album Lemonade van Beyoncé.

“Yeah, I’ll f— up a good thing if you let me/Let me alone, Becky/A man that don’t take care his family can’t be rich/I’ll watch Godfather, I miss that whole s—.”

Ontrouw vormt de rode draad in de 8 minuten durende ‘Family Feud’ clip die geregisseerd is door Ava DuVernay (A Wrinkle In Time). Het verhaal  vertegenwoordigd een duur van 400 jaar, dat begint in 2444 en keert vervolgens terug naar het heden 2018 – met gebruik van de acteurs America Ferrera (Ugly Betty), Jessica Chastain (Interstellar), Thandie Newton (Crash), Micheal B. Jordan (Black Panther), Trevante Rhodes (Moonlight), Omari Hardwick (Power), David Oyelowo (Selma) en meer – zij beelden scenes uit met thema’s als overspel, politieke commotie en moord.

De This Is Us  actrice Susan Kelechi Watson speelt een volwassen Blue Ivy en leidt een discussie over amendementen en rechten met onder andere de collega-actrices Brie Larson (Room), Niecy Nash (Claws), Rosario Dawson (Seven Pounds), Rashida Jones (The Office).

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie