Vocal Blog | Fergie reageert op alle heisa rondom haar vertolking van het volkslied: ‘Ik heb mijn best gedaan’
15956
post-template-default,single,single-post,postid-15956,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Fergie reageert op alle heisa rondom haar vertolking van het volkslied: ‘Ik heb mijn best gedaan’

Fergie zong gister het Amerikaanse volkslied tijdens de NBA All-Star Game. Haar langzame/jazzy versie van het volkslied zorgde voor veel blabla op internet: men voelde het niet. Woorden als desastreus en slaapverwekkend maken haar optreden één om niet te vergeten.

De Black Eyed Peas zangeres reageerde via TMZ op alle ophef:

“Ik ben altijd vereerd en trots om het nationale volkslied te mogen zingen, ik wilde iets speciaal proberen voor de NBA. Ik ben op artistiek gebied iemand die risico’s neemt, maar heb ik met deze vertolking klaarblijkelijk niet de juiste toon gezet.  Ik hou van dit land en ik heb echt mijn best gedaan.”

Geen reactie's

Geef een reactie