Vocal Blog | Craig David dropt clip ‘I Know You’ (met Bastille) over vriendschap
15878
post-template-default,single,single-post,postid-15878,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Craig David dropt clip ‘I Know You’ (met Bastille) over vriendschap

R&B zanger Craig David brengt de inspiratievolle nieuwe single ‘I Know You’ uit. Dit nummer staat op zijn aankomende zevende studio album, The Time Is Now.

De New York Times noemt de comeback van David een ‘volle bloei’, doelende op de start van de zanger: hybride DJ set-optredens en nu de mogelijkheid om op koning-formaat samenwerkingen aan te gaan. ‘I Know You’ neigt naar clubmuziek, maar krijgt toch een andere feel dankzij de invulling uit onverwachte hoek: zanger Dan van de alternatieve-rockband Bastille.

Never need to apologize / We already know we’re far from perfect / I fall to the curb  / You laugh ’til it hurts / Who cares we’ve been here so many times

Over de samenwerking zei David het volgende: “Dan (Bastille) en ik wilde een song schrijven over inclusie, liefde voor onze vrienden en  het maken van mooie herinnering samen. ‘I Know You’ is een mooie manier om ons eraan te herinneren dat wij het leven moeten vieren en hoe wij plezier beleven aan iets simpels als uitgaan met onze maten. Hij vervolgt: “Dit was ongetwijfeld een samenwerking waar veel mensen van opkeken, en dat maakt het heel speciaal om uiteindelijk te zien hoeveel liefde voor de track is geuit. Ik hoop dat jullie van de gloednieuwe video genieten.”

Dit was ongetwijfeld een samenwerking waar veel mensen van opkeken

Dan van Bastille voegt daaraan toe: “We zijn altijd grote fans geweest van Craig zijn muziek en we zijn de afgelopen jaren vrienden geworden nadat wij samen een aantal shows hebben gespeeld, het schrijven van een song voelde om die reden heel natuurlijk. We werkte met veel plezier samen aan ‘I Know You’ en ik kon niet wachten om de video met iedereen te delen.”

‘I Know You’ is de derde single van het nieuwe album, The Time Is Now, van David. Eerder bracht hij de singles ‘Heartline’ en ‘For The Gram’ uit. Op 26 januari staat de release van het album gepland. Het project bevat gastoptredens van JP Cooper, AJ Tracey, Ella Mai, Kaytranada en Goldlink.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie