Vocal Blog | Bekijk de futuristische clip ‘Filthy’ van Justin Timberlake
15862
post-template-default,single,single-post,postid-15862,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Bekijk de futuristische clip ‘Filthy’ van Justin Timberlake

Justin Timberlake coproduceerde het funky nummer met vaste producer Timbaland en Danja en schreef het samen met James Fauntleroy en Larrance Dopson. De legendarische Mark Romanek (‘Can’t Stop The Feeling!’) regisseerde de video.

Haters gon’ say it’s fake

De zwaar dansbare clip speelt zich af in het jaar 2028. Timberlake presenteert zijn nieuwste creatie aan de wereld via een conferentie in Kuala Lumpur, Maleisië. Een robot betreedt het podium en vertoont menselijke trekjes. JT controleert elke beweging, van de machine, vanaf de zijkant. Met imponerende dansbewegingen weet Timberlake het publiek te verwonderen. Op een gegeven moment worden ook danseressen toegevoegd aan de show en de Kunstmatige Intelligentie, weet net als zijn maker, choreografie feilloos uit te voeren.

In navolging van de track ‘Filthy’ zullen er op korte termijn nog drie video’s volgen. Vanaf 18 januari zal er elke week een nieuwe clip gedropt worden: elk met een eigen individuele stijl en kleur.

Geen reactie's

Geef een reactie